top of page

Luchtverwarming: Water, gas of olie

Verwarmen met luchtverwarming? Limburg rekent op de begeleiding van adviesbureau Jollenergy

Luchtverwarming: Limburg barst van de expertise

Steeds meer woningen en winkels vertrouwen op luchtverwarming. In Limburg doet u vóór de installatie ervan best een beroep op advies door een échte expert in luchtverwarmingJollenergy uit Ham (Limburg). Ons adviesbureau is gespecialiseerd in de studie en het ontwerp van bouwprojecten met betrekking tot luchtverwarmingsinstallaties op gas, water en olie in de hele provincie. Maar hoe wérkt luchtverwarming nu precies?

Luchtverwarming: wat is het?

Bij luchtverwarming wordt een warmtewisselaar opgewarmd met behulp van laag verhit water. De warmte die hierbij vrijkomt, wordt met een elektrische ventilator doorheen uw ruimtes verspreid. Luchtverwarming geeft een aangename, egale warmte die vlot en flexibel inspeelt op plotse temperatuurveranderingen. Het is een zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk systeem, dat beantwoordt aan de strengste hedendaagse normen op het gebied van verwarming. Luchtverwarming plaatsen in Limburg? Contacteer ons voor de ontwikkeling van een optimaal systeem!

Luchtverwarming: de verschillende opties.

Wanneer u luchtverwarming in Limburg wilt laten installeren, is het belangrijk om de juiste installatie te selecteren. Daarvoor kunt u vertrouwen op de 20 jaar ervaring van adviesbureau Jollenergy in Ham. Wij loodsen u doorheen de mogelijkheden, zodat u een systeem van luchtverwarming laat plaatsen dat perfect bij uw ruimtes past.

Dit zijn de mogelijkheden. Wij ondersteunen u bij het maken van de meest geschikte keuze:

1. Luchtverwarming op water

Dit systeem bestaat uit indirecte, modulerende luchtverwarmers van het type MC-EE. Klinkt technisch? Wel, dit gebruiksvriendelijke toestel past zichzelf automatisch aan de luchttemperatuur aan, zodat u op elk moment geniet van een constante temperatuur. Met het gemakkelijke lcd-scherm past u het systeem moeiteloos aan, zodat u geniet van een persoonlijk verwarmingssysteem op maat. De wegwerpfilter onderaan kunt u eenvoudig vervangen.

2. Luchtverwarming op gas

Gasgestookte, modulerende luchtverwarmers van het type UDARA zijn bijzonder duurzaam. De hoogwaardige materialen zijn voorzien van een 5 jaar durende waarborg. Bovendien geniet u van een toprendement én een constante temperatuur, dankzij de branderautomaat die voortdurend een optimaal vermogen levert. Ook deze toestellen zijn voorzien van een helder lcd-scherm én een makkelijk vervangbare filter.

3. Luchtverwarming op olie

10 jaar garantie op de inox warmtewisselaar. Een direct aangedreven ventilator met 3 standen. Een handige wegwerpfilter en een aangename warmtespreiding. Kortom, puur comfort in elke situatie. Kies zélf welk systeem het best bij u past. U kunt maar liefst kiezen uit 5 verschillende modellen.

Op zoek naar luchtverwarming in Limburg? Laat u voor uw aankoop adviseren door een ervaren expert. Bij Jollenergy in Ham bent u ook voor ventilatiesystemen en filters aan het juiste adres. 

Vraag snel uw gratis offerte aan!

Jollenergy

bottom of page